Strani

sreda, 5. junij 2013

Ne skrbi me Janša

Zgodovina se ponavlja. Mnogih so se nekoč že spretno znebili na tisočerih montiranih in izvensodnih procesih! Vse, kar se dogaja pred sodiščem, pod fasado(!) podpore Janši, ni v resnici podpora Janši ampak je pravzaprav skrb ljudi z zdravo pametjo, ki so ponovno prepoznali zahrbtne in slovenskemu narodu škodljive igrice komunističnih klavcev in revolucionarjev, nad tem, da bi se njihovo zlo početje ponovno razpaslo po naši deželi.

Vendar... smo nekateri še na mestu, da mislimo z LASTNO glavo, da čutimo z LASTNIM srcem in si gradimo LASTNE prihodnosti v skupnosti(!) vseh evropskih narodov, brez rdečih morilcev, lažnivih antifašističnih demagogov in levičarskih anarhistov.

In takšni vam povemo, da se ne bomo vdali kar tako rdečemu terorju, ki ga širi preko lovk svojih medijev! Ne bomo se vdali, dokler nas ne bodo utišali oni, v kolikor ne bomo mi prej utišali NJIH!

Kot so se znebili intelektualcev, ki so spregledali njihove morilske, narodno izdajalske in protievropske revolucionarne namene, tako se bodo morali znebiti tudi nas! Vendar z našo krvjo bo zapisano novo poglavje v zgodovino slovenskega in ostalih krščanskih evropskih narodov, ki se že desetletja upirajo marksističnemu terorju. 


Kot so se tudi znebili tovarnarjev, lastnikov, posestnikov in kmetov, da bi si na nelegalen in nelegitimen način pridobili njihovo prigarano(!) lastnino, tako se bodo spravili tudi na vas! Z davki, inšpekcijami, nadzori takšnimi in drugačnimi, dokler ne boste obupali in jim kar sami predali svoja težko prigarana podjetja in svojo vedno znova težko obdelano zemljo!

Vedeli pa so tudi, da se morajo znebiti cveta krščanskih pričevalcev! Tistih, ki vedno znova pričujejo za ljubezen. In za to večno, trdno, nadzemeljsko in vsečloveško Ljubezen so šli ti ljudje tudi v smrt! Najprej so trkali na vrata duhovnikov, ki so v naši deželi in po vseh evropskih deželah že tisoč let oznanjali to veselo oznanilo ljubezni in Nauk dobrega življenja. Ti so jim šli v nos, kajti njihova revolucija in njihova oblast je ravno nasprotno vsemu temu, kar oznanjajo duhovniki po našem Gospodu Jezusu Kristusu!

Tako se tudi danes spravljajo na razmišljujoče, intelektualce in učenjake ter v prve vrste svojih vojščakov postavljajo lažnive demagoge in neizobražene robote, ki lajnajo, kar jim polagajo v usta in s tem spretno zavajajo množice!

Tudi danes iščejo načine, da bi vam odvzeli VSE(!), kar ste si do sedaj pridelali in bi vam potem ukazovali, kaj smete in česa ne smete posedovati. Koliko zemlje, koliko konj, koliko glav goveda, koliko kokoši, koliko vreč krompirja... Narekujejo vam, koliko smete delati v lastnih podjetjih in vas prinašajo naokoli na razpisih, ki jih pripisujejo sebi v prid, saj zasedajo vse višje položaje v državni in javni upravi, na katere ste jih spravili VI(!), ki jim še danes slepo sledite.

In tudi danes z vsemi satanskimi silami rdeče demagogije in laži udrihajo po Sveti Katoliški Cerkvi. Po skupnosti verujočih, ki odprtih rok v svojo sredo sprejema čisto vsakega izmed vas! V objemu katere ste vedno dobrodošli in zaželeni ter vas - čudi grešne in podle - sprejme brez obsojanja, kajti ve, da za vaša dejanja odgovarjate pred vso Vesoljno Cerkvijo, pred celo skupnostjo zemljanov in vas zaradi dejanj(!) sodi Oče v nebesih, ne rod na zemlji.

Zato, drage Slovenke in dragi Slovenci, ne nasedajte zlobni demagogiji, ki že sedemdeset pustoši po naši in vseh evropskih deželah, uničuje trdne vezi med evropskimi narodi in ustvarja puščavo, kjer je prej raslo bujno zelenje.

Bog. Narod. Domovina.

10 komentarjev:

  1. Žal bi bilo bolje, da bi bil tiho. Ker tako deplasiranega posta še B.M. Turku ne bi uspelo napisati. Pa je plačan za njih.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bolnik domobranski. Moj dedek je preživel koncentracijsko taborišče, kamor so ga poslali domobranski ovaduhi, zato ker je ljubil svojo domovino in, ker je deloval proti nemškemu okupatorju, ki je napadel in se veselo pasel po njegovi rodni grudi. Pa ni bil noben komunist, bil je preprost kmečki človek, pobožen, veren predvsem zvest svoji domovini. Izdali so ga pa okupatorjevi hlapci in klečeplazniki, ki so si med seboj klicali tole tvoje sramotno geslo "Bog. Narod. Domovina."

    Da te ni sram, mulc razvajeni! Žal je deda že pokojni, če ne bi ti on dal kako vzgojno okoli useš. Namesto njega ti jo bom očitno moral dati jaz, ko se prvič srečava.

    SMRT FAŠIZMU!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marš klavec zarukani!

      Izbriši
    2. mene ni sram povedat kdo sem, mene ni sram povedat da sem v družini imel domobranca, ali ti ANONIMNI veš kaj beseda pomeni DOMOBRANC in kaj PARTIZAN? IMEL SEM PRA BABICO V ZLOGLASNEM TABORIŠČU,KJER JE OSTAL NJEN PEPEL, IMEL SEM TUDI DEDKA KATEREGA SO NAGNUSNI PARTIZANI UBILI. TO PARTIZANSKO SMRDLJIVO GOVNO KI JE MOJO PRA BABICO IZDAL JE LANSKO LETO V MUKAH UMRL. PRAVICI ZADOŠČENO.

      Izbriši
  3. Zoper avtorja tega bloga sem že poslal kazensko prijavo zaradi utemeljenega suma kaznivega dejanja širjenja nestrpnosti. Tako da pričakujem, da bo kmalu skupaj z Janšo prebival na Dobu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Janša ne bo v zaporu ker ni naredil nič narobe. Zato ne vem kaj sanjaš butelj rdeči.

      Izbriši
  4. Svoboda govora! 27. člen ustave pravi o svobodi govora in javnega izražanja. Tako da če avtor tega bloga pristane v zaporu, se njegove besede izkažejo za pravilne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dokler ti s svojo svobodo govora ne posegaš v pravice drugih, potem kar svobodno. Ko svoboda govora preraste v sovražni govor, tvoja pravica ne bo več ščitena. Zelo preprosto.

      Izbriši
  5. S komunist je pribljižno tako kot z vesoljci, jaz jih od razpada Sovjetske zveze naprej nisem videl. Sicer pa eni vidijo tud NLPje, no enim jih rata tudi slikat....Velik bolj me skrbi kler, ki posiljuje mulčad kot pa naseldnji potencilani Stalin..

    SVOBODA NARODU!!!

    OdgovoriIzbriši